Print & Design Studio Stella

Smešten u srcu Novog Sada “Print & Design Studio Stella” stiče reputaciju firme koja sigurnim korakom ide ka svom cilju.  Krenuli smo kao dizajn studio u kojem su  grafički i WEB dizajn bile osnovne delatnosti. Predanost u ispunjavanju zahteva naših klijenata i kreativna i inovativna dizajnerska rešenja koja su ostvarila pozitivan uspeh naših klijenata, vremenom su nam omogućili da proširimo naše delatnosti. Počeli smo da se bavimo štampom reklamnog materijala i to u tehnikama tampon i sito štampe i proširili naše usluge na sve ostale tehnike štampe. Specijalizovali smo se kako za interaktivne medie tako i za štampane medie, uključujući novinsko oglašavanje, dizajn i izradu brošura, pozivnica za venčanje, vizit karti, plakata,  izradu WEB sajtova kao i (SEO)optimizacija istih.

Svojim iskustvom, kreativnošću i profesionalizmom ćemo Vam pomoći da dosegnete maksimum u Vašem poslovanju. Potrebe Vaših preduzeća su najbitnije i smatramo ih prioritetom broj jedan kako bi Vam obezbedili pažnju i kvalitetnu uslugu koju i zaslužujete. Nije tajna da uspešna kampanja zahteva izuzetno kreativna rešenja. Verujemo da svaki delić marketing kampanje, od jednostavne vizit karte pa do kompleksnog WEB sajta treba da ostvari adekvatnu komunikaciju između Vašeg brenda i klijenata.

Od kraja 2009. godine počeli smo da se bavimo i prodajom kompatibilnih toner kaseta za laserske štampače i u našoj ponudi danas imamo toner kasete za gotovo sve štampače koji postoje na našem tržištu.

Lista nekih klijenata.