Pozivnice

Kada dođe momenat da Vam trebaju pozivnice za svadbe, vencanje, pozivnice za rođendan, pozivnice  za maturske i diplomske proslavezahvalnice, čestitke,  pozivnice za poslovne proslave ili bilo koju drugu prigodu, najbitnije je da svoju poruku kanališete na pravi način. Postoji mogućnost da za Vas kreiramo Vaš jedinstveni dizajn, da birate neke od već dizajniranih pozivnica ili da uradimo foto pozivnicu koja će biti u skladu sa događajem na koji pozivate Vaše goste.

Štampa Vaših pozivnica (jedna tehnika štampe) može biti gotova za dva dana od momenta potvrđivanja dizajnai na Vašoj adresi mogu biti dostavljene nekom od kurir službi. Ukoliko potvrdite dizajn do 12:00h u nekom od radnih dana, možete imati pozivnice za 3-4 radna dana. Preko 100 vrsta već dizajniranih pozivnica, 3 tehnike štampe(digitalna, sito i zlatotisak) za štampu teksta i ilustracija, veliki izbor slovolika(fontova), odabir bilo kog pisma i jezika su neke od stavki kojima se mi ponosimo a koje će Vama obezbediti 100%-tno zadovoljenje Vaših želja.

Želimo da budemo prisutni i u mogućnosti da Vam ulepšamo najbitnije događaje u Vašem životu. Bilo da planirate vencanje, svadbu,  rođenje deteta ili želite da pozovete prijatelje na rodjendan postoji mogućnost da kreirate nesvakidašnje lepe ili duhovite pozivnice koje će biti prilagođene prilici i imaće vaš lični stil.